Hydraulische mestcontainer voor Politie Groningen

22 januari 2023 Shares

Home Mestopslag Hydraulische mestcontainer voor Politie Groningen

Door Nijssen Fourages/ 22 januari 2023 Shares

Hydraulische mestcontainer voor Politie Groningen

Een duurzame, veilige en gemakkelijke oplossing voor de opslag van mest. Dat is wat de Politie Groningen zocht. Want de twee oude mestcontainers van 10 en 15 m³ voldeden niet meer aan de eisen. Daarom zijn de mestbakken door Nijssen Fourages ingewisseld voor een gloednieuwe 30 m³ hydraulische mestcontainer.


Waarom een hydraulische mestcontainer?

We kregen de vraag van de Politie Groningen om een nieuwe oplossing te bedenken voor de mestopslag. In de oude situatie maakte de bereden politie gebruik van twee mestbakken en dit werkte niet efficiënt genoeg.

Daarnaast zijn deze oude mestcontainers niet overdekt, waardoor er last was van verwaaiing van de mest uit de containers.


Afsluitbaar, groot en gemak

In plaats van twee relatief kleine mestcontainers hebben we een grotere mestcontainer voorgesteld van 30 m³.  Deze inhoud van 30.000 liter zorgt voor 20% meer opslag in vergelijking met de oude situatie.

hydraulische-paardenmestcontainer-open-dicht

De mestcontainer beschikt over een hydraulische klep aan de bovenkant. Het hydraulische dak van de mestcontainer wordt elektronisch geopend en gesloten met een simpele druk op de knop. Dat werkt zeer gebruiksvriendelijk en veilig en het voorkomt verwaaiing van de mest uit de mestcontainer.

Na het uitmesten van de stallen wordt de paardenmest met een shovel gekiept in de mestcontainer aan de bovenzijde.

De hydraulische mestcontainer is een duurzame oplossing.


Duurzame oplossing voor paardenmest

bediening-hydraulische-mestcontainerDe hydraulische mestcontainer heeft 20% meer opslagvolume waardoor de politie meer mest kan opslaan. Door het grotere volume hoeft de mestcontainer minder vaak geleegd te worden dan in de oude situatie.

Dit zorgt ervoor dat de nieuwe oplossing voor de mest een duurzame oplossing is, omdat er minder mesttransport noodzakelijk is.

Door deze 30 kuub mestcontainer bespaart de Politie Groningen 50% op transport.


Zoekt u ook een oplossing voor mest?

We helpen u graag bij het vinden van geschikte mestopslag en mestafvoer. Zowel voor bedrijfsmatige en hobbymatige paardenhouders.

Mestcontainers voor particulieren en bedrijven

mestcontainer-modellen-nijssen-fourages

Bekijk Mestcontainers
Containeruitvoeringen van 1.600 liter t/m 15m3


– Partners van Fourages –

logobar-klanten


1 Reacties op “Hydraulische mestcontainer voor Politie Groningen

  1. Goedemiddag;
    Wat zijn de mogelijkheden, en kosten, om regelmatig Paardenmest (met tarwestro) in Sellingen op te halen? Het gaat om de mest van 4 volwassen paarden. Met name in de natte/stormachtige periode en de winter.

    M.v.g.
    Tieme

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *